[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره شبکه ::
مراکز عضو شبکه ::
اولویت های پژوهشی ::
بانک اطلاعاتی ::
اخبار رویدادها::
عضویت در پایگاه::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
سامانه اطلاع رسانی رتبه بندی بهداشتی رستوران ها ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
پیوندها

..
تقویم
..
:: رهنمودهای کشوری مرکز سلامت محیط و کار و پژوهشکده محیط زیست ::

1- راهنمای برنامه های سلامت و ایمنی مواد غذایی در سطح توزیع و عرضه
2- راهنمای گندزدایی سطوح در مراکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه مواد غذایی

3- راهنمای نحوه صحیح امحاء مواد شیمیایی

4- راهنمای کاهش ناراحتی های اسکلتی عضلانی در کارهای اداری

5- راهنمای جامع طراحی ایستگاه کار ارگونومیکی

6- راهنمای دفع فاضلاب در شرایط اضطراری جلد اول

7- راهنمای دفع فاضلاب در شرایط اضطراری جلد دوم

8- دستورالعمل پایش و نظارت در برنامه ابتکارات جامعه محور

9- راهنمای جامع حمل دستی بار

10- راهنمای محاسبه تعیین و اعلام شاخص کیفیت هوا

11- راهنمای بهداشت کارگران خدمات خودرو

12- راهنما و دستورالعمل جامع مواد شیمیایی خطرناک

13- راهنمای سلامت شغلی کارکنان مراکز بهداشتی درمانی

14- راهنمای انجام معاینات سلامت شغلی توسط پزشک خانواده

15- راهنمای آموزشی کنترل دخانیات

16- راهنمای آموزشی کنترل دخانیات برای دانشجویان

17- راهنمای کنترل سیلیس در محیط کار

18- راهنمای کنترل سرب در محیط کار

19- راهنما و دستورالعمل جامع بهداشت کشاورزی

20- راهنمای مدیریت بهداشت محیط در بلایا و شرایط اضطراری

21- راهنمای عملیات بهداشت محیط در شرایط اضطراری و بلایا

22- راهنمای جامع بهداشت رانندگان

23- راهنما و دستورالعمل جامع بهداشت معدن کاران

24- راهنمای بهداشت محیط مطب

25- راهنمای کشوری مدیریت فاضلاب بیمارستانی

26- راهنمای بهداشت محیط آزمایشگاه های تشخیص طبی

27- راهنمای برنامه آموزش مدیریت پسماند پزشکی

28- راهنمای بهداشت محیط مراکز جراحی محدود و سرپایی

29- راهنما و دستورالعمل جامع بهداشت پرتوکاران (پرتوهای غیر یونساز)

30- راهنمای بهداشت آب و فاضلاب در شرایط اضطراری و بلایا

31- راهنمای جامع ارزیابی محیط کار از دیدگاه ارگونومی

32- راهنمای بهداشت حرفه ای در ریخته گری

33- راهنمای آموزشی ترک دخانیات

34- راهنمای بازرسی بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی

35- راهنمای بهداشت محیط صنوف مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

36- راهنمای شناسایی و ارزشیابی عوامل زیان آور شیمیایی در محیط کار (جلد 1)

37- راهنمای شناسایی و ارزشیابی عوامل زیان آور شیمیایی در محیط کار (جلد 2)

38- راهنمای شناسایی و ارزشیابی عوامل زیان آور شیمیایی در محیط کار (جلد 3)

39- راهنمای شناسایی و ارزشیابی عوامل زیان آور شیمیایی در محیط کار (جلد 4)

40- راهنمای شناسایی و ارزشیابی عوامل زیان آور شیمیایی در محیط کار (جلد 5)

41- راهنمای شناسایی و ارزشیابی عوامل زیان آور شیمیایی در محیط کار (جلد 6)

42- راهنمای طبقه بندی پسماندها برای بازرسین بهداشت محیط

43- آیین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده سیزده قانون مواد خوردنی، آشامیدنی و بهداشتی

44- چک لیست های خود اظهاری کارفرمایان در کارگاه از دیدگاه بهداشت حرفه ای

45- راهنما و دستورالعمل جامع بهداشت کارگران ساختمانی

46- راهنمای بهداشت حرفه ای در مشاغل

47- حدود مجاز مواجهه شغلی (جلد 1)

48- حدود مجاز مواجهه شغلی (جلد 1-1)

49- حدود مجاز مواجهه شغلی (جلد 2)

50- حدود مجاز مواجهه شغلی ( جلد 2-1)

51- چگونه از خود در برابر پرتوهای فرابنفش خورشیدی محافظت کنیم

52- چگونه از اثرات ریزگردها بر سلامت خود بکاهیم؟

53- موازین ایمنی و بهداشتی در کاربرد لامپ های کم مصرف

54- دستورالعمل شرکت ها و موسسات مشاوره ای خود کنترلی و خود اظهاری بهداشتی

55- دستورالعمل اجرایی صدور صلاحیت و پروانه بهداشتی واحد سیار عرضه مواد غذایی

56- کتابچه مقالات سی و یکمین کنفرانس انجمن بین المللی تحقیقات فلوراید

57- استانداردهای ملی پیوست سلامت

58- راهنمای نظارت بر سامانه های تامین آب آشامیدنی

دفعات مشاهده: 2679 بار   |   دفعات چاپ: 463 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
شبکه تحقیقات بهداشت محیط Environmental Health Research Network
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 43 queries by YEKTAWEB 3742