[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره شبکه ::
مراکز عضو شبکه ::
اولویت های پژوهشی ::
بانک اطلاعاتی ::
اخبار رویدادها::
عضویت در پایگاه::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
سامانه اطلاع رسانی رتبه بندی بهداشتی رستوران ها ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
پیوندها

..
تقویم
..
:: رهنمودهای کشوری مرکز سلامت محیط و کار و پژوهشکده محیط زیست ::

1- راهنمای برنامه های سلامت و ایمنی مواد غذایی در سطح توزیع و عرضه
2- راهنمای گندزدایی سطوح در مراکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه مواد غذایی

3- راهنمای نحوه صحیح امحاء مواد شیمیایی

4- راهنمای کاهش ناراحتی های اسکلتی عضلانی در کارهای اداری

5- راهنمای جامع طراحی ایستگاه کار ارگونومیکی

6- راهنمای دفع فاضلاب در شرایط اضطراری جلد اول

7- راهنمای دفع فاضلاب در شرایط اضطراری جلد دوم

8- دستورالعمل پایش و نظارت در برنامه ابتکارات جامعه محور

9- راهنمای جامع حمل دستی بار

10- راهنمای محاسبه تعیین و اعلام شاخص کیفیت هوا

11- راهنمای بهداشت کارگران خدمات خودرو

12- راهنما و دستورالعمل جامع مواد شیمیایی خطرناک

13- راهنمای سلامت شغلی کارکنان مراکز بهداشتی درمانی

14- راهنمای انجام معاینات سلامت شغلی توسط پزشک خانواده

15- راهنمای آموزشی کنترل دخانیات

16- راهنمای آموزشی کنترل دخانیات برای دانشجویان

17- راهنمای کنترل سیلیس در محیط کار

18- راهنمای کنترل سرب در محیط کار

19- راهنما و دستورالعمل جامع بهداشت کشاورزی

20- راهنمای مدیریت بهداشت محیط در بلایا و شرایط اضطراری

21- راهنمای عملیات بهداشت محیط در شرایط اضطراری و بلایا

22- راهنمای جامع بهداشت رانندگان

23- راهنما و دستورالعمل جامع بهداشت معدن کاران

24- راهنمای بهداشت محیط مطب

25- راهنمای کشوری مدیریت فاضلاب بیمارستانی

26- راهنمای بهداشت محیط آزمایشگاه های تشخیص طبی

27- راهنمای برنامه آموزش مدیریت پسماند پزشکی

28- راهنمای بهداشت محیط مراکز جراحی محدود و سرپایی

29- راهنما و دستورالعمل جامع بهداشت پرتوکاران (پرتوهای غیر یونساز)

30- راهنمای بهداشت آب و فاضلاب در شرایط اضطراری و بلایا

31- راهنمای جامع ارزیابی محیط کار از دیدگاه ارگونومی

32- راهنمای بهداشت حرفه ای در ریخته گری

33- راهنمای آموزشی ترک دخانیات

34- راهنمای بازرسی بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی

35- راهنمای بهداشت محیط صنوف مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

36- راهنمای شناسایی و ارزشیابی عوامل زیان آور شیمیایی در محیط کار (جلد 1)

37- راهنمای شناسایی و ارزشیابی عوامل زیان آور شیمیایی در محیط کار (جلد 2)

38- راهنمای شناسایی و ارزشیابی عوامل زیان آور شیمیایی در محیط کار (جلد 3)

39- راهنمای شناسایی و ارزشیابی عوامل زیان آور شیمیایی در محیط کار (جلد 4)

40- راهنمای شناسایی و ارزشیابی عوامل زیان آور شیمیایی در محیط کار (جلد 5)

41- راهنمای شناسایی و ارزشیابی عوامل زیان آور شیمیایی در محیط کار (جلد 6)

42- راهنمای طبقه بندی پسماندها برای بازرسین بهداشت محیط

43- آیین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده سیزده قانون مواد خوردنی، آشامیدنی و بهداشتی

44- چک لیست های خود اظهاری کارفرمایان در کارگاه از دیدگاه بهداشت حرفه ای

45- راهنما و دستورالعمل جامع بهداشت کارگران ساختمانی

46- راهنمای بهداشت حرفه ای در مشاغل

47- حدود مجاز مواجهه شغلی (جلد 1)

48- حدود مجاز مواجهه شغلی (جلد 1-1)

49- حدود مجاز مواجهه شغلی (جلد 2)

50- حدود مجاز مواجهه شغلی ( جلد 2-1)

51- چگونه از خود در برابر پرتوهای فرابنفش خورشیدی محافظت کنیم

52- چگونه از اثرات ریزگردها بر سلامت خود بکاهیم؟

53- موازین ایمنی و بهداشتی در کاربرد لامپ های کم مصرف

54- دستورالعمل شرکت ها و موسسات مشاوره ای خود کنترلی و خود اظهاری بهداشتی

55- دستورالعمل اجرایی صدور صلاحیت و پروانه بهداشتی واحد سیار عرضه مواد غذایی

56- کتابچه مقالات سی و یکمین کنفرانس انجمن بین المللی تحقیقات فلوراید

57- استانداردهای ملی پیوست سلامت

58- راهنمای نظارت بر سامانه های تامین آب آشامیدنی

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA code
::
دفعات مشاهده: 3922 بار   |   دفعات چاپ: 664 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
شبکه تحقیقات بهداشت محیط Environmental Health Research Network
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3897